Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Serveis a Mollet Esport Mollet Ciutat Europea de l'Esport 2017

Mollet Ciutat Europea de l'Esport 2017

Mollet del Vallès és una ciutat que sempre ha estat compromesa amb l'esport i a on queda una gran empremta de l'esperit olímpic de Barcelona'92.

La ciutat compta amb un total de 276 espais destinats a la pràctica d'activitat física i esportiva. Conta amb un teixit esportiu federat i amateur que treballa cada dia per a que totes les persones puguin practicar l'esport que li agrada a la ciutat.

Però el que realment ens fa sentir orgullosos és el gran moviment esportiu dels nostres Jocs Esportius Escolars, on participen 720 nens i nenes, els més de 70 equips en les lligues escolars per a nens i nenes de 6 a 16 anys i en els quals som el referent escolar de la comarca, les 34 entitats esportives federades, els nostres quasi 6.000 esportistes federats... i també la tasca indirecta que es fa a Mollet per la promoció dels valors cívics de l'esport per sobre dels resultats de la competició mitjançant el projecte de ciutat L'esport educa, fem-ho bé.


Notícies Relacionades

Enllaços relacionats

Butlleta de suport a la candidatura


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès