Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
La ciutat Projectes europeus

Projectes europeus

La participació de Mollet del Vallès en projectes europeus és una gran oportunitat per fer avançar la ciutat. Davant la crisi que estem patint, Mollet ha creat un departament de Projectes Europeus per no renunciar a seguir innovant i millorant els serveis públics per mitjà de l'intercanvi de coneixement amb d'altres ciutats europees. Apostem pel model de treball d'igual a igual amb altres ciutats europees, aprenent de les millors experiències d'arreu del continent. 

 
Per a Mollet, la innovació és un pilar del futur de la ciutat. En camps com el medi ambient som una ciutat referent a Europa: el premi European Green Leaf 2015 ens avala. Tot i això, hem de continuar treballant amb la mirada cap a Europa, aprenent d'altres pobles i ciutats que realitzin bones pràctiques. Per aquest motiu, també participem en xarxes d'àmbit europeu, que són un instrument molt útil de les quals sorgeixen projectes comuns, així com un intercanvi d'informació que ha d'esdevenir fonamental per progressar i seguir innovant com a ciutat. 
 
Mollet també participa en projectes com Erasmus+ o Europe for Citizens, que permeten que els molletans i les molletanes entrin en contacte amb ciutadans i ciutadanes d'altres països de la Unió Europea i puguin conèixer les seves cultures mútuament. 
 
 
 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès