Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mobilitat sostenible i recuperar espais per als vianants i la vida ciutadana

05/12/2017

L'Ajuntament de Mollet del Vallès segueix apostant per una mobilitat sostenible i segura i, a l'hora, recuperar espais per als vianants i la vida ciutadana en general. En aquest sentit, una nova actuació, comportarà la vianalització del carrer Anselm Clavé entre el carrer Ramon Casas i el carrer La Pau

En concret, a partir del 6 de desembre, aquest tram estarà tancat al trànsit de vehicles particulars els dissabtes i festius de 9 a 21 h. L'accés estarà obert per a veïns i veïnes i els vehicles de servei. La resta de dies de la setmana el carrer estarà obert al trànsit com fins ara.

Amb aquesta nova actuació, encaminada a aplicar polítiques que prioritzin una mobilitat sostenible i afavoreixin els desplaçaments a peu o amb transport públic, el centre de la ciutat es fa més gran i es recupera un nou espai per a l'ús i gaudi de les persones sumant-se als carrers Granada, Francesc Cambó o Pamplona, vianalitzats els darrers anys.    

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès