Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Lourdes avança per millorar la mobilitat al barri

20/12/2017

Aquesta setmana s'ha celebrat la primera reunió tècnica del procés participatiu Lourdes decideix per millorar la mobilitat als carrers d'aquest barri de Mollet del Vallès. A la sessió hi han participat tècnics de l'Ajuntament i el veïnat de Lourdes.

A la sessió es van fer tres grups de treball de veïns i veïnes amb els tècnics municipals. Aquest grups van analitzar les idees presentades, fruit de la feina realitzada pels tècnics de l'Ajuntament de Mollet del Vallès i dels suggeriments que el veïnat va fer arribar al consistori.

Les idees plantejades per l'Ajuntament de Mollet ofereixen solucions per millorar la mobilitat i l'accessibilitat als carrers del barri de Lourdes. Els veïnat també va aportar nous suggeriments i a finals del mes de gener de l'any 2018 es farà una segona reunió tècnica per definir les propostes que hauran de votar.

El procés participatiu Lourdes decideix finalitzarà amb una consulta ciutadana que triarà el projecte més adequat per millorar la via pública del barri. L'Ajuntament de Mollet va presentar Lourdes decideix als veïns i veïnes el 10 de novembre passat.

Aquesta primera reunió tècnica es va celebrar al Centre Cívic de Lourdes i hi van assistir la regidora d'Obres Públiques i Infraestructures, Mireia Dionisio, i el regidor de Via Pública i Accessibilitat, Martí Turégano.


 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès