Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Una nova edició d'Arts i Escena arriba carregada de cultura

13/11/2017

Després de l'èxit de l'any passat, l'Ajuntament de Mollet del Vallès presenta una nova edició d'aquest programa que inclou teatre, música, exposicions i cinema. L'objectiu d'Arts i Escena es difondre la cultura per tota la ciutat.

Durant els mesos de novembre i desembre, Arts i Escena ofereix diferents propostes als principals espais culturals de Mollet.

D'entre els espectacles programats destaca Manyac, Manyac, una adaptació de l'obra Enfantillages, de Raymond Cousse, amb l'actor Pep Vila, el 18 de novembre al Teatre Can Gomà; l'espectacle There was a Fiesta!, que repassa la música dels anys 40 i 50, el 16 de desembre, també a Can Gomà; el Naturally a Book, que presenta llibres objecte i petites edicions, fins el 16 de desembre al Centre Cultural La Marineta; el concert Forrest Glam and the Spider From Mars, amb el trio format per Toni Ibáñez, Sergi Martínez i Xavi Fusté, que fa versions de les millors cançons dels anys 60 i 70, el 24 de novembre, també a La Marineta o l'exposició Intimitats. La roba interior del segle XIX al XXI, fins el 3 de desembre al Museu Abelló.


Document relacionat

Programa Programa (2542 Kb)


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès