Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet segueix sent el municipi de la comarca amb més dinamisme a l'hora de crear ocupació

05/12/2017

Segons les darreres dades relatives al mes de novembre, l'atur segueix baixant a Mollet del Vallès, en aquest cas en 30 persones, en comparació a l'octubre. En referència al novembre de 2016, la tendència segueix clarament a la baixa després que el nombre de persones en situació d'atur hagi disminuït en 562.

Segons les darreres dades relatives al mes de novembre, el nombre de persones aturades inscrites a l'Oficina de Treball de la Generalitat de Mollet com a demandants de feina s'ha reduït en 30. Aquesta xifra representa una reducció del 0,85% respecte el mes d'octubre. Amb aquestes dades, la taxa d?atur s'allunya del 14% situant-se en el 13,78%.

Pel que fa la variació interanual, de novembre de l'any passat a aquest, l'atur ha disminuït a Mollet en 562 persones.

Així, hores d'ara, el registre total d'aturats al municipi és de 3.515, el que representa una diferència interanual del -13,78%.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès