Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Racó del Voluntariat per la llengua de la Biblioteca de Can Mulà es posa en joc!

31/10/2017

Durant tot aquest mes de novembre trobareu El Racó del Voluntariat per la Llengua a la Biblioteca de Can Mulà un espai de trobada per a les parelles lingüístiques i de difusió del programa. L'espai disposa de dues butaques, una taula, dues tasses de cafè i falta que els voluntaris hi afegeixin la conversa en català. A més a més, però, el Racó del Voluntariat per la llengua d'aquest any es "posa en joc", perquè us proposa resoldre reptes lingüístics i guanyar premis.

El Posa't en joc és un joc de llengua de periodicitat setmanal basat en preguntes sobre Mollet del Vallès i, en general, sobre qualsevol àmbit del coneixement, sempre des d'un criteri lingüístic.

De l'1 al 30 de novembre, cada setmana trobareu reptes lingüístics o de coneixement de la ciutat per resoldre. Us presentem en el recull de fotografies les dues preguntes d'aquesta setmana.
Agafeu la butlleta que trobareu al Racó del Voluntariat per la llengua o a recepció. Empleneu-la amb la resposta. No us deixeu el número del joc lingüístic (1, 2...)! Dipositeu la butlleta a l'urna del Racó del Voluntariat i... molta sort!

Hi haurà quatre premis, que sortejarem el 4 de desembre, entre totes les butlletes amb respostes correctes: dues entrades per persona al Museu Abelló, una bossa de l'Ajuntament i un lot de llibres del Centre d'Estudis Molletans. Com més preguntes es responguin correctament, més possibilitats hi haurà de guanyar. Hi poden participar petits i grans; és un joc obert a tothom.

El Voluntariat per la llengua és un programa que posa en contacte persones que tenen coneixements bàsics de català (aprenentes) amb persones que el parlen de manera habitual (voluntàries) per tal que puguin parlar en un context real. Tothom que vulgui ser parella lingüística pot fer-ho a través del web del Voluntariat per la Llengua o adreçant-se personalment al Servei de Català, carrer del Comte d'Urgell, 26.

Posa't en joc i participa-hi!
 

Imatge

Document relacionat

Bases del Concurs Bases del Concurs (297 Kb)


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès