Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'Ajuntament reforça la neteja del sistema de clavegueram

06/11/2017

L'Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de la regidoria de Qualitat Ambiental, reforçarà en breu la neteja del sistema de clavegueram de la ciutat amb la incorporació d'un nou camió.

La incorporació d'aquest nou vehicle permetrà fer directament el manteniment de la xarxa de clavegueram de Mollet i incrementar la freqüència de la neteja programant diferents actuacions per tots els barris de la ciutat.

En concret, aquesta incorporació, permetrà posar en marxa la globalitat del servei, establint rutines d'inspecció, actualitzant la informació mitjançant la recollida i comprovació de les dades cartogràfiques. 

Amb aquesta nova incorporació, l'Ajuntament de Mollet del Vallès segueix reforçant les seves polítiques adreçades a la sostenibilitat i la qualitat ambiental

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès