Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Nou impuls al comerç de Mollet

31/10/2017

Tal com va acordar el Ple, el consistori de Mollet del Vallès ha començat a treballar per elaborar el pla de dinamització i impuls comercial de la ciutat. L'elaboració del pla preveu una fase de participació en què els comerciants podran fer-hi les seves aportacions.

L'objectiu del pla és analitzar la realitat urbanística, social i econòmica de Mollet del Vallès i determinar el model econòmic i comercial que es desplegarà a la ciutat durant els propers anys. A més a més, haurà de recollir un pla d'acció que identifiqui els projectes que caldrà desenvolupar per assolir el model comercial desitjat. Igualment haurà d'incloure propostes que s'haurien de tenir en compte a l'hora de redactar el nou Pla d'Ordenació Urbanístic Municipal (POUM), ja que s'hauran de definir els eixos comercials i criteris urbanístics pels anys que vénen.

L'elaboració del pla de dinamització i impuls comercial contempla una fase de participació on, especialment, les associacions de comerciants i el conjunt del sector comercial i de serveis de Mollet podran fer les seves aportacions. El termini previst per enllestir el pla està fixat entre 6 i 9 mesos i, per tant, hauria d'estar acabat l'estiu de l'any que ve.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès